Slide background

KONTAKT MIG

Slide background

OM MIG

Klumme


Jeg holder meget af at skrive. Faktisk så meget, at jeg dårligt kan lade være. Dette er også en af grundene til, at jeg siden 2013 har været ugentlig klummeskribent for Nordjyske Stiftstidende og fra november 2014 desuden brevkasseredaktør samme sted. Når jeg skriver, bruger jeg mit eget livs erfaringer, men forsøger samtidigt at folde dem ud og gøre dem almene, så andre også kan få glæde af dem.

Klummerne handler om livet, som det former sig for børn, unge, voksne og ældre. De indeholder tanker og refleksioner over både hverdagen og de store spørgsmål i livet. De omhandler familieliv, forpligtelser, glæde og sorg, balance, overgange og kriser, valg og fravalg, angst og bekymringer.

Min tilgang til klummerne og brevkassen er den eksistentielle, og det viser sig i den måde, jeg skriver om de forskellige emner på. Jeg ønsker at give læseren mulighed for at genkende sig selv eller spejle sig i det, jeg skriver om. Eller måske endda at blive opmærksom på, klogere, opløftet eller rørt. Helt afhængigt af, hvor læseren befinder sig i sit eget liv og livssituation.